Modern elektromos fűtés napjainkban - Infrafűtés

infrafűtés

infrafűtés

Modulház, faház fűtés

2020. július 13. - tomi2020

Egy újabb sikeres kivitelezésen vagyunk túl Balatonfenyvesen. Mostani projektünknél faház fűtés lett kialakítva infrafűtés segítségével. A projekt során végig kísérhettük, hogyan készül egy fából gyártott modulház.

 

Dr. Pataki Gergelynek nem ez az első infrafűtése. Korábban már beszámoltunk, hogy a plasztikai sebészet műtőjében is fűtőfóliával lett kialakítva a mennyezetfűtés, most pedig egy modulházba rendelte meg ezt a komfortos és egészséges meleget.

 

 

Faházmodulház

Már őseink is előszeretettel használták a fát, mint építőelem. Természetben nagy mennyiségben volt megtalálható, könnyű volt vele dolgozni. Az igazi fénykorát a fából való építkezés a késői középkorban érte, majd az új építőelemek megjelenésével szép lassan háttérbe szorult. Most viszont ujra reneszánszát éli ez a csodálatos építőelem. Csodálatos faházakkal találkozunk nap mint nap, ami készülhet egyedi igények alapján, vagy akár sorozatgyártással is.

 

A faházak tervezése és kivitelezése esetében nem kell kompromisszumokat kötni, hisz a tulajdonos, vagy a faház lakói különleges igényei is kialakíthatóak faszerkezettel, és éppoly szabadságot adnak, mint a téglából készített épületek.

 

Teljes cikket olvasd el itt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://infrafutes.blog.hu/api/trackback/id/tr2216003558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása